VITAMIN C 1000mg (Pahang Pharma)


VITAMIN C 1000mg (Pahang Pharma)





Kali ini produk terbaru dan terhangat di pasaran yang mampu meremajakan kembali kulit anda semua serta mampu menyihatkan tubuh badan anda dari dalam.

VITAMIN C 1000mg (No KKM : MAL06051404X)
Pahang Pharma





Vitamin C kami 100% asid ascorbic 1000mg,
Tanpa perisa atau pewarna tambahan dan tidak melekit.
- Most Powerful Vitamin C 1000mg

Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)
dan selamat dimakan (disahkan oleh KKM).
Bersifat larut air. 
Terlebih dos pun tiada masalah sebab akan keluar melalui urin dan peluh.

500mg Vitamin C = 10 Biji Buah Oren
1000mg Vitamin C = 20 Biji Buah Oren


Apakah Kelebihan ViITAMIN C 1000mg ????

• Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges,
1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan,
akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal


WHAT MAKES THIS VITAMIN C SO SPECIAL ??

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) Mempercepatkan pemulihan luka
4) Sihatkan gusi
5) Merawat asma dan elergi
6) Elakan dari cataract
7) Elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) Menghaluskan tumit kaki(tiada lagi rekahan)




SANGAT SESUAI UNTUK:

*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur



CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.

-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.




HUBUNGI KAMI UNTUK BEST PRICE!!



0 comments:

Natural Bamboo Slimming Suit


Natural Bamboo Slimming Suit




Saiz:
S-M (45-60kg) Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci,
L-XL (60-80kg) Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci,
Material: Spandex / Cotton / Bamboo Fiber
Model Number: Bamboo Shaper
Gender: Women

Antara kebaikan sut ini adalah:

1.       Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
2.       Membakar lemak yang berlebihan
3.       Menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
4.       Melancarkan peredaran darah dan metabolisme
5.       Mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
6.       Mengurang sakit saat menstruasi.

Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat.



CARA PEMAKAIAN:
Mulakan dari bawah, sarungkan ke badan
Untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan.



CARA CUCIAN:
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup



HUBUNGI KAMI UNTUK BEST PRICE!!







0 comments:

Ibnu Sina Eyewear


Ibnu Sina Eyewear


Mata adalah anugerah yang tidak TERNILAI HARGA!. Penjagaan mata yang rapi amat perlu bagi memastikan ia kekal sihat. IbnuSina Eyewear telah mengambil hasil kajian Ilmuwan Islam zaman dahulu & hasil kajian moden oleh Pakar Optometrist Dr William Bates & Dr Roberto Kaplan untuk membantu mereka diluar sana untuk merawat masalah mata.


Produk IbnuSina Eyewear dapat membantu mengurangkan kesan RABUN JAUH, RABUN DEKAT, ASTIGMATISM & MYOPIA. Penggunaan yang kerap akan membantu mencegah & mengatasi masalah ini. Ia membantu mata anda untuk lebih FOKUS. Hanya penggunaan selama 15-30 minit sehari sudah cukup. Kini anda tidak perlu risau lagi untuk menukar cermin mata ke “POWER” yang lebih tinggi.

CE Certificate IbunuSina Eyewear





MENGAPA IBNUSINA EYEWEAR

 

3 Jenis Produk:

 


1) THERAPY EYEWEAR

 

 

Tidak memerlukan UBAT MAKAN atau TITIK

  • Dengan memakai Ibnusina Eyewear selama 15-30 minit sehari sudah cukup tanpa perlu menelan pil ubat.


100% SELAMAT dan SEMULAJADI

  • Rawatan ini tidak melibatkan dadah dan bahan kimia yang boleh memberi kesan sampingan.


Tiada & tidak memerlukan PRESKRIPSI doktor

  • Tidak perlu mendapatkan kebenaran atau arahan doktor sebelum memakai Ibnusinar Eyewear ini.


Tidak perlu UJIAN mata

  • Ujian mata anda tidak perlu di buat sebelum membeli. Beli dan pakai terus selepas itu.


Tidak perlu LASIK mata

  • Rawan laser mata lasik berkesan, tapi memerlukan kos yang tinggin untuk mendapatkanya.

 

Memperbaiki KEJELASAN mata anda

  • Penglihatan mata anda makin jelas dan tidak perlu lagi bergantung kepada kaca mata semata-mata.


Mencegah RABUN JAUHH, RABUN DEKAT, MYOPIA & ASTIGMATISM

  • Pemakaian yang kerap dan berterusan mampu mencengah mata anda dari mendapat rabun jauh, rabun dekat dan astigmatism kepada yang lebih teruk kondisinya.


REKABENTUK menarik dan mudah di bawa kemana sahaja

  • Rekabentuk dengan fesyen terkini, tidak malu bila di pakai di luar.


Boleh di gunakan sebagai CERMIN MATA PENAPIS UV komputer

  • Sesuai pada semua yang sering menghabiskan masa di depan komputer. Dengan Ibnusina Eyewear dia akan menapis pancaran UV supaya tidak terus masok ke mata anda.


Hanya beli sekali SEUMUR HIDUP

  • Ibnusina Eyewear tahan lasak dibuat dengan bahan plastik yang berkualiti, semestinya pembelian berbaloi kerana tidak perlu beli banyak kali.


MURAH & MURAH sangat

  • Harga termurah di pasaran berbanding dengan produk jenama lain yang di jual di farmasi di luar sana.

 

CARA BERFUNGSI



  • Membenarkan otak mencari titik fokus melalui lubang-lubang kecil dan mengawal kemasukan cahaya.
  • Pemakaian berterusan akan melatih mata yang telah lari fokus untuk kembali ke titik fokus asal di kornea mata.
  • Dijamin perubahan akan berlaku selepas 3 minggu pemakaian yang berterusan.

 

 

 

 

 2) HD EYEWEAR

 

 

Bayangkan seluruh PENGLIHATAN anda menjadi JELAS & TERANG. Dapat MELIHAT sesuatu dengan JELAS, dengan WARNA yang lebih TERANG & BAIK. Ianya direka menggunakan teknologi “POLARIZED” yang dicipta oleh Dr Edwin Land padda tahun 1929 yang amat terkenal untuk menambahkan penglihatan mata supaya lebih jelas SIANG & MALAM. Sesuai untuk:

  •  Memandu Kenderaan
  •  Memancing
  •  Melancong
  •  Bersiar-siar
  •  Masalah silau


    CARA BERFUNGSI

     

    • Direka khas umtuk menapis sinaran yang tidak diperlukan oleh mata menggunakan “ANTI REFLATIVE COATING” “ARC” yang telah disarankan oleg doktor-doktor didunia.
    • Lapisan istimewa ini bertindak mengawal kemasukan cahaya berlebihan yang tidak diperlukan oleh mata 

     

     

     


     3) DIGITAL EYEWEAR



    Melindungi daripada “Computer Vision Syndrome (CVR)” akibat penggunaan gadjet digital terlalu lama. Direka KHAS untuk menapis sinar yang tidak diperlukan dengan menggunakan “Anti Reflative Coating (ARC)” yang mengawal kemasukan cahaya berlebihan yang tidak diperlukan oleh mata. Eyewear ini dapat melindungi daripada menerima kesan CVR seperti

    •     Sakit kepala & margin
    •     Kehilangan fokus
    •     Pedih mata
    •     Keletihan mata
    •     Penglihatan kabur
    •     Double Vision
    •     Senak mata
    •     Sakit leher dan bahu

       

      CARA BERFUNGSI


      Menggunakan Teknologi “POLARIZED” yang dicipta oleh DR EDWIN LAND pada tahun 1929 untuk menambah baik mata anda untuk penglihatan yang lebih jelas.



       

      TESTIMONI

      Saya ASTIGMATISM pada tahap 175 sebelum guna IbnuSina Therapy Eyewear, selepas sebulan terkejut bila test mata di kedai cermin mata turun ke 50 saja tahap ASTIGMATISM. Hebat betul.

                - Nizam, Kota Bharu

         

      IbnuSina Therapy Eyewear yang saya pesan sudah sampai. Terima kasih . Anak saya yang RABUN JAUH cuba untukk tengok tv memang boleh nampak sarikata dengan menggunakan IbnuSina Therapy Eyewear… Memang benar berkesan…

                - Zaitun Fairuz, Kuala Lumpur

         

      Saya dah pakai IbnuSina Therapy Eyewear, memang berkesan. Mata saya dulu RABUN JAUH 160, bila pakai dalam 2 bulan, clear mata saya!

                - Mazlan, Pontian, Johor

         

      Dulu aku punya power spek dalam 300, dah hampir 2 bulan pakai, power aku turun ke 220 saja sekarang! Tak sangkalah produk ini bagus.

                - Khalid, Alor Setar, Kedah

         

      Syok pakai, dah boleh tengok tv jauh-juah, tengok no plat kereta dari jauh dah clear. Rasa macam mau pakai terus jer menghadap komputer.

                - Roslee, Sarawak



      HUBUNGI KAMI UNTUK BEST PRICE!!






      0 comments:

      Miaxara C - Sential



      Miaxara C-Sential





       




      Sebiji tablet Maixara C-Sential mengandungi 10,000 mg ( Vit C + Kolagen + Gluta + Ekstrak Strawberry) dimana harga yang ditawarkan iaitu RM125.00 HARGA BIASA & HARGA PROMOSI SEKARANG RM 100.00 ...amat berpatutan dengan pengisian 60 biji tablet dalam satu kotak. 

      Setiap kotak boleh tahan 2 bulan utk jimat atau 1 bulan utk kesan cepat. Ia djamin selamat dan mengikut piawaian KKM di mana kandungan VIT C adalah 1,000mg seperti yang diluluskan dlm pekeliling KKM. 

      Maixara C-Sential adalah produk muslim bumiputra dan menggunakan kolagen ikan talapia dimana UPM sendiri membuat penyelidikan ke atas keberkesanan bahan tersebut. Ia terbukti berkesan untuk mencerahkan kulit, menghaluskan dan juga awet muda. Ibu menyusu juga digalakkan untuk mencubanya kerana ia secara langsung akan membantu mencerahkan kulit baby anda




      Testimoni Produk







      HUBUNGI KAMI UNTUK BEST PRICE!!




      0 comments:

      Figure Up Slimming Capsule



      Figure Up Slimming Capsule





      Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini.Mudah dan berkesan.Hanya dengan mengambil 1 biji capsul sebelum sarapan pagi setiap hari dan minum segelas air putih.Makan seperti biasa tanpa perlu berlapar atau mengikut jadual. Tidak perlu berdiet. Hanya perlu banyakkan minum air putih. 

      Hasil dijamin dapat dilihat selepas 5 hari pengambilan!


      • Semestinya 100% HALAL
      • 100 % Herba tanpa sebarang bahan kimia
      • Boleh diamalkan ketika datang bulan.
      • Boleh diambil oleh ibu yang sedang menyusu (Anak 7 bulan ke atas)
      • Mengandung tidak dibenarkan
      • Tiada pantang larang dalam pemakanan


        
      KANDUNGAN :
       
      • Maltodextrin, 
      • Garcinia Cambogia, 
      • Green Tea Extract, 
      • Citrus Aurantium, Alor Vera.


      Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).
       
      Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

      Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.


      Testimoni Pengguna




      HUBUNGI KAMI UNTUK BEST PRICE!!



      0 comments:

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...